filesell

كار آموزي : طراحي داخل رستوران

كار آموزي : طراحي داخل رستوران

              كار آموزي : طراحي داخل رستوران در قالب ورد و قابل ویرایش در 80 صفحه فصل اول: آشنايي كلي با مكان كارآموزي شامل: 1ـ تاريخچه سازمان 2ـ نمودار سازماني و تشكيلات 3ـ نوع محصولات توليدي يا خدمات 4ـ شرح مختصري از فرآيند توليد يا خدماتي نكته: حداقل يك ششم زمان كارآموزي بايد به بررسي موارد فوق اختصاص يابد.   فصل دوم: ارزيابي بخش‌هاي مرتبط با رشته علمي دانشجو شامل: 1ـ موقعيت رشته دانشجو در واحد صنعتي با بررسي جزئيات سازماني رشته دانشجو در واحد صنعتي 2ـ بررسي شرح وظايف رشته دانشجو در واحد صنعتي 3ـ امور جاري در دست اقدام 4ـ برنامه‌هاي آينده 5ـ تكنيك‌هايي كه توسط رشته موردنظر در واحد صنعتي بكار مي‌رود. 6ـ ساير مواردي كه توسط استاد كارآموزي مشخص مي‌گردد. نكته: حداقل دو ششم زمان كارآموزي بايد به بررسي موارد فوق اختصاص يابد. ...

توجه : فایل بالا دارای پشتیبانی و امکان پیگیری است که با کلیک بر روی (دریافت فایل) نمایش داده خواهد شد

با تشکر از انتخاب شما